ko.net.ua

Служба судової охорони Закарпаття відібрала на конкурсі 7 службовців для чергової служби

Сьогодні, 23 грудня претенденти на вакантні посади провідних спеціалістів (оперативного чергового) відділу оперативно-чергової служби та конролерів І категорії (помічник оперативного чергового) в Службі судової охорони Закарпаття здали фізичні нормативи та пройшли співбесіди, щоб перевірити свою готовність перед початком служби.

Всі, хто успішно справився з завданням, тепер пройдуть медогляд та приєднаються до особового складу територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області.

Загалом конкурс пройшли 7 осіб. Всіх охочих поповнити службу перевірили члени відбіркової комісії: голова комісії, заступник начальника територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області Василь Лешко, заступник начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України Наталія Цап, провідний спеціаліст цього ж управління Мирослав Козуб та заступник начальника територіального управління «забезпечення» Служби судової охорони у Закарпатській області Віталій Шимоняк.

Начальник територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області, полковник служби Роман Мушак привітав всіх із проходженням конкурсу: “Ви будете оперативним управлінням, готовим до реагування силами і засобами цілодобово. Щиро всіх вітаю з приходом у Службу судової охорони, трудової наснаги всім. Мушу відзначити, що поточний рік ми завершуємо дуже плідно”.

Служба Судової охорони Закарпаття