66174
13:00 22.122019

На Іршавщині унаслідок ДТП загинув пенсіонер

Події 3897

Поблизу виїзду з села Ільниця Іршавського району водій автомобіля «Skoda Octavia» не впорався з керуванням і здійснив наїзд на пенсіонера. Від отриманих травм останній помер. Обставини ДТП з’ясовує поліція.

Вчора, 21 грудня, близько 18.40, до поліції надійшло повідомлення про те, що на виїзді з села Ільниця водій автомобіля «Skoda Octavia» збив людину.

За викликом виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої з’ясували, що близько 18:35 53-річний мешканець Львова, керуючи автомобілем «Skoda Octavia», допустив наїзд на 70-річного пішохода, мешканця с. Ільниця. Пенсіонер помер у кареті швидкої меддопомоги.

Також встановлено, що автомобіль «Mercedes Vito», який рухався позаду «Skoda Octavia», не врахував безпечної швидкості і допустив зіткнення з іномаркою, внаслідок чого машину, імовірного винуватця наїзду на пішохода, відкинуло в кювет.

За фактом аварії зі смертельним наслідком у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

У справі призначено експертизи. Автомобілі учасників ДТП поміщено на арештмайданчик, а у водіїв відібрано кров для перевірки на стан алкогольного сп’яніння. Над з’ясуванням обставин аварії працюють слідчі, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах