ko.net.ua

На Закарпатті виявили 7 нетверезих водіїв

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадок керування транспортним засобом у стані сп’яніння в Ужгородському районі. Ще 6 нетверезих водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У поліцію Ужгородщини ввечері надійшло повідомленян від небайдужих громадян про те, що в селі Невицьке їздить автомобіль марки «Оpеl», водій якого може перебувати в стані алкогольного сп’яніння.

Працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вказаний автомобіль марки «Оpеl Іnsіgnіa», яким керував в стані алкогольного сп’яніння житель Перечина. Від проходження медосвідування водій відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще 6 нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.