65959
11:45 17.122019

На Закарпатті виявили 7 нетверезих водіїв

Події 2394

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадок керування транспортним засобом у стані сп’яніння в Ужгородському районі. Ще 6 нетверезих водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У поліцію Ужгородщини ввечері надійшло повідомленян від небайдужих громадян про те, що в селі Невицьке їздить автомобіль марки «Оpеl», водій якого може перебувати в стані алкогольного сп’яніння.

Працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вказаний автомобіль марки «Оpеl Іnsіgnіa», яким керував в стані алкогольного сп’яніння житель Перечина. Від проходження медосвідування водій відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще 6 нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах