65225
15:11 29.112019

Чопський прикордонний загін отримав п’ять нових позашляховиків

Події 1830

Сьогодні в управлінні Чопського загону відбулося вручення автомобілів підвищеної прохідності «Renault Duster» керівникам підрозділів охорони державного кордону.

Наразі триває процес реформування Держприкордонслужби за стандартами Євросоюзу та НАТО. Прикордонне відомство є лідером реформування серед силових структур. З метою підвищення ефективності охорони держрубежів та оперативності виконання службових завдань, у першу чергу переозброюються та переоснащуються відділи прикордонної служби. Відтак, у рамках забезпечення ефективної служби прикордонних нарядів, Чопський загін отримав п’ять нових позашляховиків, додатково оснащених сучасними засобами зв’язку.

Після церемонії вручення документів та ключів від автомобілів, а також їх освячення військовим капеланом кросовери вирушили безпосередньо до відділів прикордонної служби «Ужгород» та «Великий Березний». Тут їх застосовуватимуть у службі прикордонних патрулів на гірських ділянках місцевості, повідомляє пресслужба Чопського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах