65071
17:01 26.112019

У Виноградові викрито склад із понад 83 тис блоків контрафактних цигарок. ФОТО

Події 2535

У ході проведених сьогодні, 26 листопада, додаткових обшуків у м. Виноградів правоохоронці виявили склад із понад 83 тис блоків (1 650 ящиків) контрафактних цигарок. Цигарки без марок акцизного збору були запаковані у коробки з-під світильників. В одній з таких коробок правоохоронці знайшли трекер, за допомогою якого забезпечується відслідковування переміщення товару.

Процесуальними прокурорами прокуратури Закарпатської області спільно із слідчими ГУНП в Закарпатській області та співробітниками департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції здійснюється досудове розслідування у межах кримінального провадження за фактом незаконного збуту наркотичних речовин.

Крім того, у рамках цього ж провадження отримано результати експертного дослідження кристалічної речовини, яку правоохоронці вилучили ще 20 листопада у сусідньому складському приміщенні разом із 7 кг марихуани. Встановлено, що це близько 250 грам особливо небезпечного наркотику – кокаїну.

Наразі у рамках даного провадження правоохоронцями повідомлено про підозру двом місцевим мешканцям у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

За клопотанням слідства, затриманому виноградівцю обрано судом запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, але з можливістю внесення 96 тис грн застави, яка станом на сьогодні уже внесена.

Прокуратура Закарпатської області оскаржила визначений судом розмір застави, інформує пресслужба прокуратури Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах