65019
11:50 25.112019

Закарпатські екологи штрафують за поводження з відходами

Події 2325

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області виявила порушення вимог законодавства щодо поводження з відходами під час перевірки ТОВ «Волоське»

В ході планової перевірки на дотримання вимог природоохоронного законодавства, на території ТОВ «Волоське» працівниками Державної екологічної інспекції у Закарпатській області було встановлено ряд порушень в частині поводження з відходами, зокрема :

не здійснюється контроль за станом місць тимчасового розміщення власних відходів, інформація про стан поводження з відпрацьованими мастилами (оливами) за встановленою формою згідно Постанови КМУ №1221 від 17.12.2012 не подається. ‼️

За результатами перевірки посадову особу притягнуто до адмінвідповідальності за ст. 82 КупАП, та винесено постанову у вчиненні адміністративного правопорушення ст.82 КуаАП (Порушення вимог щодо поводження з відходами під час їх збирання, перевезення, зберігання, оброблення, утилізації, знешкодження, видалення або захоронення) на загальну суму 0,850 тис. грн., та видано припис для усунення порушень, інформує Державна екологічна інспекція у Закарпатській області.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах