64272
15:32 7.112019

Поліцейські Тячева та Перечина розкрили крадіжки чужого майна

Події 3550

Працівники поліції оперативно встановили осіб, які причетні до крадіжки велосипеду та дитячого візка. В обох випадках потерпілі залишили своє майно без нагляду. Крадений транспорт вилучений. Триває слідство. Поліція закликає громадян дбати про своє майно та не залишати його без нагляду.

У місті Перечин з-під місцевого магазину, що на пров. Ужанський було викрадено дитячий візок. Про крадіжку поліції повідомила місцева мешканка. Як з’ясували правоохоронці, потерпіла разом з дитиною зайшли до середини магазину, а візок залишили на вулиці без нагляду. Зі слів заявниці, вартість майна становить близько 3,5 тисяч гривень.

Працівники поліції оперативно розкрили цей злочин. До вчинення кримінального правопорушення причетна раніше судима 44-річна місцева мешканка. Правоохоронці відстежили жінку по камерам відеонагляду. Крадений дитячий візок у неї вилучили.

Фігурантці вже повідомили про підозру у скоєні злочину за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно). Слідство у справі триває.

Аналогічний злочин розкрили працівники кримінальної поліції Тячівського відділу. Від малолітнього хлопця, місцевого жителя, викрали велосипед, вартістю близько 8 тис. грн., котрий він залишив під піцерією.

У вчиненні крадіжки поліцейські викрили 26-річного жителя району. Велосипед у нього вилучили. Кримінальне провадження відрито за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах