64137
10:25 5.112019

Супровіднику нелегалів із Берегова повідомили про підозру

Події 1943

Жителю міста Берегово, який причетний до організації переправи іноземців через державний кордон, і при затриманні чинив активний опір представнику правоохоронного органу, повідомлено про підозру. Чоловік перебуває під вартою.

Нагадаємо, 3 листопада до поліції надійшло повідомлення про те, що у с.Горонглаб Берегівського району неподалік державного кордону нарядом Державної прикордонної служби було затримано 12 іноземців, у складі 7 чоловіків та 5 жінок. Неподалік від них правоохоронці затримали чоловіка, 26-річного жителя м. Берегово, який, імовірно, супроводжував їх.

Під час затримання закарпатця військовослужбовцями прикордонної служби, чоловік активно чинив фізичний опір, не виконував законні вказівки правоохоронців. Берегівця затримали у порядку ст.208 КПК України. Зараз він перебуває під вартою.

Сьогодні йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст.342 (Опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків з охорони громадського порядку і державного кордону) Кримінального кодексу України. За вчинене чоловіку загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до чотирьох років або позбавлення волі на строк до двох років. Слідство у справі триває, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах