63724
16:34 28.102019

П’яний водій «ВАЗ» в’їхав у приміщення крамниці в Хусті

Події 3765

Минулої доби працівники групи реагування патрульної поліції Закарпаття зафіксували випадки керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння у Великоберезнянському, Свалявському, Мукачівському, Хустському районах. Ще двох п’яних водіїв зафіксували працівники патрульної поліції області.

У місті Хуст ввечері сталася автопригода. Водій автомобіля марки «ВАЗ» не впорався з керуванням і в’їхав у місцевий магазин. Правоохоронці, які прибули на місце події, встановили, що водій керував транспортним засобом без водійського посвідчення та у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування тест показав 4 проміле алкоголю в крові.

У селі Домбоки Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ГАЗ», водій якого не був пристебнутим паском безпеки. За кермом транспортного засобу перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння, що підтвердилось під час тесту на драгері – 1,72 проміле алкоголю у крові.

У селі Березники Свалявського району працівники патрульної поліції зупинили водія мотоцикла, який керував транспортним засобом без захисного шолома. Чоловік, місцевий мешканець, не мав посвідчення водія та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,58 проміле алкоголю у крові.

Ще трьох п’яних водіїв за минулу добу задокументували працівники групи реагування патрульної поліції Великоберезнянщини та працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за статтею 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах