63636
11:50 26.102019

На Закарпатті зафіксували 3 випадки керування авто напідпитку, двоє з водіїв скоїли ДТП

Події 1698

Впродовж минулої доби адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння на 3 водіїв-порушників склали працівники груп реагування патрульної поліції Ужгородського, Мукачівського та Тячівського відділень. Складені на кермувальників адмінпротоколи правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

У селі Мужієво, на Берегівщині, ввечері сталася автопригода: водій автомобіля марки «Skoda Yeti», 39-річний місцевий житель, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Працівники груп реагування патрульної поліції, які прибули на місце події, встановили, що кермувальник знаходиться в стані алкогольного сп‘яніння. Водій вже не вперше притягався до відповідальності за нетверезе водіння.

Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На правопорушника склали три адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами.

Ще одна ДТП сталася вночі, о 03-00 год, на Мукачівщині між населеними пунктами Страбичово-Чомонин. Так, водій мотоцикла, 22-річний мешканець села Велика Добронь Ужгородського району, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Останній перебував в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,07 проміле алкоголю. На нього склали два адмінпротоколи та три адмінпостанови ( незареєстрований транспортний засіб, відсутність посвідчення водія і без шолома).

Ще одного п‘яного водія за минулу добу задокументували працівники ГРПП Тячівського відділу поліції. На водія, 31-річного мешканця села Колодно, який відмовився від проходження меодсвідування, в присутності свідків склали адмінпротокол.

Складені на кермувальників адмінпротоколи правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах