63105
16:08 12.102019

На Виноградівщині водій на іномарці збив на смерть пішохода. ФОТО

Події 2739

У селі Руська Долина Виноградівського району водій «Mercedes» здійснив наїзд на пішохода. Потерпілий від отриманих травм загинув. За фактом аварії розпочато слідство. Водія затримали в порядку 208 КПК України.

Вчора, 11 жовтня, близько 19:36 год., на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селі Руська Долина Виноградівського району.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи Виноградівського відділення поліції, з‘ясували, що 53-річний водій автомобіля «Mercedes 508D», мешканець Хустщини рухаюсь по вул. Незалежності здійснив наїзд на пішохода, який йшов по краю проїжджої частини в попутному напрямку з автомобілем. Внаслідок отриманих травм 46- річний житель села Руська Долина помер дорогою до лікарні.

Транспортний засіб поміщено на спецмайданчик відділення поліції. Правоохоронці за даним фактом відкрили кримінальне провадження, правова кваліфікація автопригоди – ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Слідчий у ході розслідування справи призначить ряд експертиз з метою встановлення причин та обставин аварії. Водія затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Сьогодні вирішуватиметься питання щодо повідомлення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах