63096
10:33 12.102019

На Воловечині судитимуть директорку школи, учень якої втопився у ріці під час перерви

Події 3342

Воловецьким відділом Мукачівської місцевої прокуратури затверджено і скеровано до суду обвинувальний акт стосовно директора однієї з місцевих шкіл у не належному виконанні професійних обов’язків щодо охорони життя та здоров’я неповнолітніх внаслідок недбалого або несумлінного ставлення до них, якщо вони спричинили смерть неповнолітнього (ч. 2 ст. 137 КК України).

У ході досудового розслідування зібрано докази того, що директор школи, усупереч своїх посадових обов’язків не забезпечила створення належного режиму безпеки у школі, повідомив начальник Воловецького відділу Мукачівської місцевої прокуратури Михайло Галай.

В результаті, 23 травня 2019 року, 11-річний учень у перерві між 5 та 6 уроком, скориставшись вільним доступом до місцевої річки “Вича”, пройшов до річки та підсковзнувшись впав у воду. Тіло дитини знайшли наступного дня нижче за течією.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Воловецького ВП ГУНП в Закарпатській області. Воловецький відділ Мукачівської місцевої прокуратури забезпечив процесуальний контроль за ходом слідства, ынформуэ пресслужба прокуратури Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах