62852
11:15 7.102019

З потягу «Чоп-Загонь» зняли іноземку з дитиною із підробленими документами

Події 1811

Уночі прикордонники Чопського загону під час оформлення потягу «Чоп-Загонь» затримали жінку з п’ятирічним хлопчиком, які у пошуках кращого життя прямували до Відня.

На контроль подорожуючі подали паспорти громадян Греції. Під час перевірки документів у прикордонного наряду виникли сумніви щодо їх дійсності. Мандрівників було запрошено до відділення «Чоп», де з’ясувалось, що документи не відповідають встановленому зразку, а у затриманих виявили ідентифікаційні картки громадян Туреччини.

Підроблені паспорти вилучили та передали співробітникам слідчо-оперативної групи Нацполіції. Правопорушників буде притягнуто до відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону України. Окрім того, на адресу слідчого відділу Ужгородського РВП ГУНП в Закарпатській області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів», повідомляє пресслужба Чопського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах