62509
12:52 1.102019

На Хустщині мікроавтобус наїхав на велосипедиста

Події 1451

У селищі Вишково, внаслідок зіткнення велосипедиста і мікроавтобусу, постраждав 83-річний пенсіонер. За фактом ДТП розпочато слідство.

Вчора, 30 вересня, до Хустського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про госпіталізацію 83-річного чоловіка, який травмувався під час дорожньо-транспортної пригоди у селищі Вишково.

На місці події слідчо-оперативна група з’ясувала, що 28-річний водій автомобіля «Mercedes Sprinter», рухаючись по вул.Центральній, допустив зіткнення з велосипедистом, який різко виїхав на проїжджу частину. Внаслідок удару, пенсіонера відкинуло на його ж велосипед.

Чоловіка з травмами різного ступеню важкості доставлено до реанімаційного відділення районної лікарні м.Хуст.

За фактом автопригоди у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяло тяжке тілесне ушкодження потерпілому). Автомобіль поміщений на арешмайданчик відділу поліції. В рамках досудового розслідування поліція з’ясує всі обставини та причини аварії, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах