62183
12:06 24.092019

За добу на Закарпатті виявили чотирьох п’яних водіїв

Події 1302

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Мукачівському та Ужгородському районах. Ще двох п’яних водіїв виявила патрульна поліції області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У Мукачеві працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Passat», водій якого, керуючи транспортним засобом, не подав сигнал повороту при здійсненні маневру. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,31 проміле алкоголю. На нього склали адмінпротокол за керування у стані алкогольного сп’яніння.

У селі Оноківці працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2105», водій якого керуючи транспортним засобом не був пристебнутий паском безпеки. За кермом перебував 32-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,91 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол.

Ще 2 п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.1300 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння), інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах