6150
09:50 27.072016

В центрі Мукачева жінка накинулася на поліцейського

Події 1604

 

IMG_4282

Інцидент стався вчора близько 22.00. Все почалося з того, що перехожі викликали поліцейський патруль у зв’язку з тим, що на їхніх дітей у самому центрі міста накинулися двоє людей: чоловік та жінка, які були у нетверезому стані. За їхніми словами вони поводили себе неадекватно та лякали дітлахів.

Проте патруль їхав не так швидко як того хотілося, що викликало масу обурень у постраждалих. Для Карпатського об’єктиву вони зазначили, що чекають на поліцію близько 30 хвилин. Коли екіпаж прибув на місце події і почав з’ясовувати всі обставини та деталі, жінка, через яку почався конфлікт почала поводитися доволі нахабно: була негативно налаштована, пручалася, лаялася та робила опір. Внаслідок чого патрульні поліцейські були змушені одягнути на неї наручники.

Чоловік, який також був один із учасників конфлікту, поводився доволі стримано та спокійно. Проте перехожі розповіли, що він досить чудний. В центрі Мукачева він грає на якомусь інструменті та іноді «впадає в транс» (кричить та робить дивні рухи), чим лякає мукачівці та гостей міста.

Обох забрали у відділ поліції.

Іванна Бондарук, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах