ko.net.ua

На Воловеччині гість ножем поранив господаря

Учора, 24 серпня, на лінію «102» надійшло повідомлення від медиків Мукачівської районної лікарні про те, що до них за допомогою звернувся місцевий мешканець із колото-різаними та проникаючим пораненням грудної клітки.

Як з’ясували поліцейські, напередодні вночі між 41-річним потерпілим та його 31-літнім товаришем у селі Гукливий Воловецького району, де вони відпочивали у будинку заявника, виник конфлікт. В результаті бійки 31-річний гість ножем наніс кілька ударів господарю помешкання. Зранку чоловік поїхав у напрямку м. Мукачева.

Правоохоронці Головного управління Нацполіції в Закарпатській області та співробітники Воловецького відділення оперативно встановили особу та затримали причетного до злочину чоловіка.

За ознаками частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, у поліції розпочато слідство. Ніж, як речовий доказ, вилучено. Мукачівцю вже повідомили про підозру та у суді вирішують питання про обрання йому міри запобіжного заходу, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.