ko.net.ua

Поліцейські Мукачівщини відвідують родини, які опинились у складних життєвих обставинах. ФОТО

Співробітники ювенальної поліції спільно з працівниками служби у справах дітей Мукачівського району відвідали проблемні багатодітні родини у селі Жуково. Правоохоронці регулярно відвідують такі сім’ї та контролюють, в яких умовах виховуються діти.

Інспектор ювенальної поліції Мукачівського відділення Тетяна Когут спільно з представниками служби у справах дітей Мукачівської районної держадміністрації відвідали родини у селі Жуково, у яких виникли соціальні труднощі.

Працівник поліції провела бесіду з 26-річною матір’ю-одиначкою, яка виховує трьох малолітніх дітей. Разом з нею у будинку проживає і її мати зі своїми трьома неповнолітніми дітьми. Обидві мешканки Мукачівщини безробітні, тож поліцейські та соцслужби опікуються, аби діти виховувалися в нормальних умовах. Правоохоронці цікавляться стосунками, які складаються в сім’ях між дітьми і батьками, перевіряють, чи дорослі потурбувалися про харчування, одяг та чи відвідують діти школу або дитячі садки.

Подібні заходи проводяться постійно, вони дозволяють вчасно виявити недоліки в умовах проживання дітей та їх вихованні, а також дати дорослим можливість виправити ситуацію, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.