59494
12:31 22.072019

На Виноградівщині молодик напідпитку в’їхав на мопеді в огорожу

Події 1811

21 липня протягом дня в Закарпатській області було зафіксовано три випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння.

Учора, 21 липня, працівники групи реагування патрульної поліції Хуста зупинили водія автомобіля «Peugeot», який на високій швидкості виконував незрозумілі маневри на дорозі. Під час спілкування з водієм поліцейські помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. За результатами освідчення на драгері, чоловік мав 0,35 проміле алкоголю в крові.

У селі Олешник на Виноградівщині працівники поліції склали адміністративні протоколи на водія мопеду. 20-річний місцевий мешканець, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням – і в’їхав у огорожу. Драгер показав результат – 1,8 проміле.

У смт Дубове поліцейські отримали інформацію про дорожньо-транспортну пригоду – зіткнення автомобіля «Hyundai» та мотоциклу. У результаті аварії ніхто не постраждав. Водій мотоциклу, місцевий мешканець, не мав водійського посвідчення. Чоловік пройшов медосвідчення, яке показало 1,25 проміле.

На всіх порушників складено відповідні адмінпротоколи, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах