58935
17:38 12.072019

За добу 11 п’яних водіїв: на Виноградівщині чоловік в’їхав на залізничному переїзді в електроопору

Події 1889

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Ужгородському, Хустському, Виноградівському, Берегівському, Великоберезнянському, Іршавському районах. Ще двох нетверезих водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селі Велика Добронь Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мотоцикл, водій якого не мав захисного шолома. За кермом перебував житель Мукачівського району, який не мав водійського посвідчення і був у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,52 проміле алкоголю. Водій спробував відкупитися від правоохоронців, запропонувавши гроші. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу, яка задокументувала спробу дачі поліцейським хабара. Тож окрім адміністративної, чоловік понесе ще й кримінальну відповідальність.

У тому ж селі ввечері поліцейські зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», який робив незрозумілі маневри, а водій не був пристебнутий паском безпеки. За кермом перебував житель міста Берегово. Чоловік взагалі не має водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,66 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Трьох п’яних водіїв виявили працівники груп реагування поліції Виноградівського району. У Королеві вночі сталася ДТП: автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt» іноземної реєстрації в’їхав на залізничному переїзді в електроопору. Водій зняв номерний знак і залишив місце пригоди. Його розшукали працівники групи реагування патрульної поліції. З’ясувалося, що аварію скоїв іноземець. Водійського посвідчення чоловік не надав і був у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,4 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. Машину затримали на спецмайданчик поліції.

Про іншого п’яного водія в поліцію повідомили небайдужі громадяни. Працівники групи реагування патрульної поліції зупинили у місті Виноградів вночі вказаний автомобіль марки «Аudі» іноземної реєстрації. За кермом перебував місцевий житель, якого суд уже позбавив права керування. Тепер чоловік знову перебував у стані алкогольного спя’ніння, драгер виявив у нього 0,7 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння, машину затримали на спецмайданчик поліції.

У тому ж Виноградові вночі зупинили мотоцикл, водій якого не мав захисного шолома. Мотоцикліст, місцевий житель, не мав водійського посвідчення, перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування. Мотоцикл затримали на спецмайданчик.

У селі Білки на Іршавщині місцевий житель, перебуваючи в стані алкогольного спяніння, в’їхав на автомобілі марки «Fоrd» в дитячу карусель. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У Берегівському районі поліція зупинила міні-трактор, який робив незрозумілі маневри. Тракторист був у стані алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 0,39 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол і відсторонили від керування.

У селі Сіль на Березнянщині ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2108», водій якого, житель села Кострино, не був пристебнутий паском безпеки і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення водій не надав, від проходження медосвідування відмовився. На нього склали відповідні адмінпротоколи, машину затримали на спецмайданчик.

Нетверезого водія також виявили працівники Хустської поліції, ще двох – працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах