5812
12:35 21.072016

На Ужгородщині затримали вантажівку з «лівим» гравієм. ФОТО

Події 1608

photo_2016-07-21_08-52-08

Під час спільного відпрацювання патрульних та УСБ виявили незаконний видобуток гравію.

Вчора близько 11:00 в рамках спільного відпрацювання ужгородські патрульні та працівники УСБ України в Закарпатській області зупинили автомобіль “Тата 815”, який перевозив піщано-гравійну суміш, повідомила “Карпатському об’єктиву” патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.

Автівку зупинили в селі Тарнівка Ужгородського району.

Водій надав для перевірки товаро-транспортну накладну, видану приватним підприємцем. Однак дійсність документу викликала підозри у правоохоронців.

В цей же час патрульні та працівники УСБУ виїхали в село Сторожниця Ужгородського району. Неподалік русла річки Уж правоохоронці виявили штучно створений кар’єр, в кому за допомогою екскаватору видобували піщано-гравійну суміш.

Чоловік, який здійснював завантаження суміші не мав ніякої дозвільної документації на видобуток. Серед документів він мав лише накладну без номеру, видану тим же приватним підприємцем, що й накладна на вантаж у зупиненій в Тарнівці вантажівці.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила документи, походження яких ані водій вантажівки, ані працівник екскалатору не знали. Автомобіль “Тата 815” разом з вантажем доставили на арештмайданчик. Техніку, що працювала на кар’єрі також затримали.

Триває слідство.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах