5769
20:34 20.072016

Патрульні затримали осіб, які пограбували ужгородця

Події 1455

20 липня близько 3-ї години ранку ужгородські патрульні отримали виклик про те, що на набережній Незалежності невідомі особи нанесли тілесні ушкодження громадянину.

PM747image004

Полісмени швидко дістались місця події. 23-річний мешканець Ужгорода повідомив, що його побили невідомі особи та відібрали мобільний телефон.

Патрульні почали працювати по гарячим слідам. За короткий час, один з екіпажів помітив групу підозрілих осіб на площі Поштовій. Зовнішність чоловіків підходила під опис причетних до побиття.

Побачивши патрульних, хлопці кинулись навтьоки. В результаті переслідування полісменам вдалось затримати 2-х чоловіків. Інших втікачів вони передали в орієнтування.

Через декілька хвилин полісмени виявили та затримали ще 3-х парубків, коли ті намагались сховатись у траві. Поруч із підозрюваними знаходився мобільний телефон, викрадений у заявника.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Підозрюваних у розбої доставили у міськвідділ. В їх діях вбачаються ознаки кримінального правопорушення. Надалі подробиці та обставини справи з’ясують слідчі.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах