5742
13:01 20.072016

Найбільш аварійно-небезпечні ділянки на автодорозі Київ-Чоп

Події 1999

229443Протягом липня працівники служби безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева спільно зі Службою автодоріг Закарпатської області та Державним науково-дослідним інститутом Укравтодору провели аналіз місць концентрації ДТП та аварійно-небезпечних ділянок дороги.

Дослідження та аналіз проводився на дорозі державного значення Київ-Чоп в об’їзд міста Ужгород.

До ділянок концентрованої аварійності відносяться ділянки з аварійністю 4 ДТП з потерпілими або 12 ДТП з потерпілими та матеріальним збитком, на відстані 300 м або 150 м відповідно. Також враховується інтенсивність руху.

Досліджувався період з 2013 до 2015 року.

Аварійно-небезпечних ділянок на автодорозі Київ-Чоп виділили 4, загальна протяжність яких складає 4,376 метрів.

Крім того працівники Управління патрульної поліції відмітили 18 місць концентрації дорожньо-транспортних пригод, серед яких є: спуск з Латірського перевалу, поворот на село Абранка та село Підполоззя Воловецького району, поворот біля села Чинадієве Мукачівського району, коло на в’їзді в Мукачево, перехрестя в селі Ракошино, поворот на село Червеньово Мукачівського району, відрізок шляху у селі Розівка.

Основними причинами ДТП є недотримання водіями швидкісного режиму, дистанції та правил обгону, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах