56935
15:16 4.062019

Поліцейські Закарпаття розкрили 6 майнових злочинів

Події 1886

Правоохоронці встановили осіб, які причетні до крадіжок в місті Ужгороді, Мукачеві та на Тячівщині. За усіма фактами майнових злочинів відкриті кримінальні провадження.

Правоохоронці Ужгородської поліції розкрили крадіжку майна з квартири місцевого жителя. У скоєнні злочину працівники кримінальної поліції підозрюють 26-річнного мешканця Ужгорода. З квартири, яку винаймав фігурант справи, він викрав телевізор та побутову техніку на суму майже 8 тисяч. Кримінальне провадження відкрито за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Встановили правоохоронці й особу причетну до крадіжки двоколісного транспортного засобу. Велосипед викрали з під‘їзду багатоповерхівки на вул.Можайській в Ужгороді. Як встановили працівники поліції, крадіжку скоїв 30-річний непрацюючий місцевий житель. Слідство у цій справі триває.

Крадіжку продуктів харчування з місцевого супермаркету розкрили працівники Мукачівського відділу поліції. Поліцейські встановили та відшукали особу, причетну до злочину. Крадієм виявився 53-річний місцевий житель. З торгового центру мукачівець викрав продукти харчування на суму 3 тисячі гривень. Кримінальне провадження слідчі відкрили за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Поліцейські Тячівського відділу поліції минулої доби розкрили три крадіжки. Зокрема, з підсобного приміщення будинку тячівця викрали два велосипеди та мотокосу. Місцеві правоохоронці оперативно розкрили цей злочин. У його скоєнні підозрюється 37-річний непрацюючий мешканець Тячева. Крадене майно потерпілого вилучили поліцейські під час обшуку помешкання фігуранта справи. Кримінальне провадження розслідується за ч.3 ст.185 ККУ.

Також правоохоронці встановили особу причетного до крадіжки велосипеду з будинку мешканця селища Буштино. Як встановили слідчі, крадіжку скоїв 30-річний односелець потерпілого. Речовий доказ вилучено. Також цей чоловік підозрюється в крадіжці трьох велосипедів з приватного будинку у Тячеві.

За обома фактами крадіжок триває досудове розслідування. Фігуранта справи перевіряють на причетність до вчинення подібних злочинів, скоєних на території району, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах