ko.net.ua

Про одного з трьох затриманих закарпатських водіїв повідомили небайдужі громадяни

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Іршавському та Тячівському районах. Ще одного п’яного водія виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи. 

У поліцію Іршавщини учора зателефонували з села Горбок і повідомили про те, що п’яний чоловік сів за кермо автомобіля й може накоїти лиха.

Працівники групи реагування патрульної поліції Іршавського відділення зупинили в селі вказаний автомобіль марки «Пежо» іноземної реєстрації, яким керував житель Мукачівського району.

Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, не надав водійського посвідчення і відмовився від медосвідування.

На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Машину затримали на спецмайданчик поліції.

П’яних водіїв виявили за минулу добу також працівники обласного управління патрульної поліції та Тячівського відділу поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.