54826
18:31 27.042019

Зловмисники вдерлися до офісу Дерценського осередку Товариства угорської культури Закарпаття

Події 3577

Посеред ночі, 25 квітня, невідомі вдерлися до поштамту та офісу осередку ГО «ТУКЗ – КМКС» – замки на решітках дверей зрізали за допомогою різака. Інцидент трапився в селі Дерцен Мукачівського району. Слідство у цій справі триває, проте згідно непідтвердженої поліцією інформації, тієї ночі грабіжники «працювали» ще у п’яти сусідніх селах.

З пошти зник комп’ютер, принтер, касовий апарат та частина товару, що там реалізується. Однак грабіжникам не вдалося відкрити залізний сейф з грошима.

Іштван Фодор, голова осередку ГО «ТУКЗ – КМКС» в Дерцені розповів, що з їхнього офісу викрали сучасний плоский монітор, клавіатуру та «мишку», але друкарську машинку, принтери та комп’ютери старого типу, з системними блоками – залишили. Зловмисники прихопили з собою й важливі документи, зокрема і щодо електропостачання будівлі, які потрібні щоразу при укладенні договорів з надавачами послуг.

Крім того, грабіжники незаконно проникли й у мікроавтобус, що належить місцевому мешканцю, та поцупили з нього магнітолу, документи на транспортний засіб, страховий поліс та посвідчення водія. Слідчих здивував той факт, що паспорт громадянина України, закордонний паспорт та 700 гривень, які були в тому самому місці, не взяли.

Керівник поштамту, який побачив місце злочину першим, одразу повідомив про пограбування представників поліції. Прибувши на місце події, вони склали протокол. Постраждалі зі свого боку написали заяву до правоохоронних органів. На думку слідчих, грабіжники, скоріш за все, були немісцеві.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах