53636
14:46 5.042019

6 п’яних водіїв було затримано поліцейськими Закарпаття

Події 1835

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Мукачівському, Перечинському, Виноградівському, Берегівському, Іршавському районах. Ще одного п’яного водія виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

На автодорозі між селами Мокра-Порошково Перечинського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі для перевірки автомобіль марки «Mercedes Vіtо», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебувала жителька міста Київ з ознаками алкогольного сп’яніння. Жінка-водій не надала водійського посвідчення, від проходження медосвідування відмовилася. На неї в присутності свідків склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили від керування.

Уночі в смт Чинадієво працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», водій якого під час керування здійснював незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель, який не мав документів на право керування і був у стані алкогольного сп‘яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 0,54 проміле алкоголю. На водія складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.130 КУпАП України.

Післяобідньої пори в Берегові інспектори сектору реагування патрульної поліції отримали виклик про аварію на одній з вулиць міста. Виїхавши за викликом, правоохоронці встановили, що через порушення правил дорожнього руху зіткнулися автомобілі ВАЗ моделей «2101» та «2110». Обох водіїв перевірили на вміст алкоголю, у водія «ВАЗ-2101» виявили 1,9 проміле алкоголю. На нього склали адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп’яніння.

Виноградівським поліцейським надійшла інформація від місцевих жителів про те, що в селі Тросник їздить п’яний чоловік на автомобілі марки «Audi». Вказаний автомобіль зупинили, водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол і відсторонили його від від керування.

Іршавські правоохоронці зупинили в місті для перевірки автомобіль марки «ВАЗ-2105», за кермом якого перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився, про що поліцейські склали відповідний адмінпротокол.

Ще одного п’яного водія виявили за минулу добу працівники Управління патрульної поліції області.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Педагогиня із Закарпаття перемогла на всеукраїнському конкурсі «Учитель року – 2024»
14:14
У Будапешті відкрилася персональна виставка художниці закарпатського походження
13:55
Полуниця та черешні на Закарпатті дивують ціновими стрибками
13:06
На гірських маршрутах поруч із державним кордоном з’явилося багато ведмедів
12:00
У Берегові провели XVIII Закарпатську науково-студентську конференцію з нагоди Дня української науки
11:35
На Закарпатті прикордонники затримали шістьох порушників кордону з провідником
11:20
На Рахівщині попрощаються з Василем Бочкором, який майже рік вважався зниклим безвісти
09:02
На Берегівщині чоловік підпалив 10-річного сина співмешканки, хлопчик помер
08:34
На Закарпатті розпочався сезон шашликів. У скільки обходиться відпочинок на природі
17:32
Міноборони запустило е-чергу в ТЦК
16:55
Всі новини