53320
12:03 31.032019

В Ужгороді жінка намагалася винести бюлетень із виборчої дільниці

Події 2131

На усіх 811 виборчих дільницях Закарпатської області, де проходить процес голосування, працівники поліції здійснюватимуть охорону аж до завершення процесу голосування та транспортування бюлетенів на окружні виборчі комісії.

Усі 811 виборчих дільниць зранку відкрилися вчасно. Громадяни продовжують голосувати.

На кожній з дільниць охорону публічної безпеки забезпечують працівники поліції. Для цього задіяно практично весь особовий склад ГУНП області. Також працює патрульна поліція, поліція охорони, бійці Національної гвардії, рятувальники ДСНС та співробітники інших служб системи МВС.

В усіх територіальних відділах і відділеннях поліції створено додаткові слідчо-оперативні групи, які готові негайно діяти в разі виникнення правопорушень. Патрульні наряди на вулицях населених пунктів наближено до місць голосування. До несення служби у день виборів також задіяно спецпідрозділи поліції.

Наразі в поліцію надійшло кілька повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства. Усі вони відповідним чином зареєстровані, проводиться перевірка.

Зокрема, на одній з виборчих дільниць в Ужгороді, громадянка намагалася винести бюлетень за межі дільниці. Завдяки вчасному реагуванню членів виборчої комісії, правопорушенню вдалося запобігти. На місце події викликали поліцію, яка наразі опитує свідків та документує дане правопорушення, після чого буде визначено правову кваліфікацію.

Головне завдання правоохоронців у день виборів – не допустити порушень правопорядку на виборчих дільницях та забезпечити збереження виборчої документації. Бюлетені для голосування перебуватимуть під охороною поліції аж до завершення виборчого процесу, підрахунку голосів і транспортування їх на окружні виборчі комісії, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах