52868
11:13 21.032019

Резонансне пограбування крамниці на Перечинщині розкрито

Події 1818

Як повідомляв раніше «Карпатський об’єктив», на Перечинщині пограбували магазин.

Поліція затримала нападників, вилучено речові докази.

Двоє невідомих у масках, які були озброєні пістолетом і битою, погрожуючи зброєю дівчині-продавцеві та охоронцеві крамниці, забрали з каси гроші в сумі 20 тисяч гривень, відібрали від потерпілих мобільні телефони й втекли.

Над розкриттям цього резонансного злочину, окрім Перечинської поліції, працювали й працівники обласного апарату поліції, зокрема Управління карного розшуку, кінологи тощо.

Учора, 20 березня, злочин було розкрито. Для затримання розбійників залучалися бійці спецпідрозділу поліції «Корд».

За підозрою в скоєнні розбійного нападу затримано двох жителів села Зарічево Перечинського району віком 20 і 21 рік. Один із них раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за грабіж та умисне тяжке тілесне ушкодження.

У затриманих вилучено пневматичний пістолет, биту та речові докази по кримінальному провадженню.

Злочин кваліфікується як розбійний напад, поєднаний з проникненням у приміщення (ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України). За це передбачено позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Відносно затриманих наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Також слідчі перевіряють їх на причетність до скоєння інших злочинів на території краю, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах