5270
17:26 12.072016

Мукачівський підліток виманив від першокласниці велосипед

Події 1863

PM797image002Скориставшись довірливістю 6-річної дівчинки, 13-літній мукачівець викрав дитячий велосипед із сусіднього двору і втік. Мукачівські правоохоронці протягом кількох годин розкрили справу та віднайшли поцуплену річ.

Із заявою про крадіжку дитячого велосипеда до мукачівських правоохоронців звернулася мати 6-річної дівчинки. Жінка повідомила, що вчора по обіді до доньки, яка гралася на дитячому майданчику, підійшов невідомий хлопчина і попросив від неї її велосипед, аби трохи прокататися на ньому.

“Заплющ очі й порахуй до 100, а я тим часом покатаюся на велосипеді”, – попросив 13-річний хлопчина 6-річну дівчинку. Довірлива дитина дозволила покататися на її велосипеді, та підліток поїхав геть і не повернувся.

Зрозумівши, що хлопчина її обманув й викрав велосипеда, розплакана дівчинка побігла додому й розповіла про все матері.

Співробітники слідчо-оперативної групи Мукачівського відділу поліції під час подворового обходу встановили особу крадія. І допомогли правоохоронцям у цьому свідомі громадяни. Одна з жінок розповіла, що чула, як дітлахи між собою говорили про викрадений велосипед. Це і допомогло слідчим вийти на слід 13-річного хлопчини із сусіднього двору. Підліток зізнався у скоєному й жалкує про те, що вдіяв. Велосипед правоохоронці повернули школярці, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

PM555image001

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах