52587
10:27 14.032019

У Мукачеві знайшли підозрюваних в убивстві 20-річного місцевого мешканця

Події 1827

Як писав «Карпатський об’єктив», 25 лютoгo на вулиці Кooперативній у Мукачеві на теритoрії приватнoгo підприємства убили 20-річного юнака. 

У ході досудового розслідування працівники поліції встановили двох осіб, які причетні до вчинення злочину. У вчиненні кримінального правопорушення підозрюються двоє мукачівців, віком 20 та 30 років.

Старшого з них, якому повідомлено про підозру у скоєнні Розбою, вчиненого організованою групою осіб із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень (ч.4 ст.187 ККУ), затримано, зараз він перебуває під вартою.

Другому співучаснику злочину – 20-річному мукачівцю, інкримінують Умисне вбивство з корисливих мотивів (ч.2 ст.115 ККУ) та Розбій, вчинений організованою групою осіб із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень (ч.4 ст.187 ККУ). Наразі зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення його місцезнаходження. Вирішується питання про оголошення у розшук.

До розслідування справи залучені фахівці Мукачівського відділу поліції, експерти, криміналісти Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, працівники прокуратури. Слідство у справі триває, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах