52533
11:47 13.032019

На Закарпатті затримали шістьох п’яних водіїв, один з яких учинив ДТП

Події 1878

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Мукачівському, Рахівському районах. Ще двох нетверезих водіїв виявила патрульна поліція області.

У селі Велика Добронь Ужгородського району сталася ДТП: автомобіль марки «Аudі» ударив ззаду припаркований на узбіччі «ВАЗ-2107». Прибувши на місце події, працівники групи реагування патрульної поліції з’ясували, що водій-винуватець аварії перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 2,58 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп’яніння.

У селі Минай Ужгородського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель сусіднього села Розівка в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

У селі Ключарки на Мукачівщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль марки «Fоrd», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. За кермом батькового автомобіля перебував у стані алкогольного сп’яніння місцевий юнак, який взагалі не має водійського посвідчення. Від проходження медосвідування чоловік відмовився, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування.

У селищі Ясіня Рахівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «ВАЗ-21013», який був технічно несправний (не зачинялися дверцята). За кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,90 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

Ще двох п’яних водіїв виявили працівники Управління патрульної поліції області.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Педагогиня із Закарпаття перемогла на всеукраїнському конкурсі «Учитель року – 2024»
14:14
У Будапешті відкрилася персональна виставка художниці закарпатського походження
13:55
Полуниця та черешні на Закарпатті дивують ціновими стрибками
13:06
На гірських маршрутах поруч із державним кордоном з’явилося багато ведмедів
12:00
У Берегові провели XVIII Закарпатську науково-студентську конференцію з нагоди Дня української науки
11:35
На Закарпатті прикордонники затримали шістьох порушників кордону з провідником
11:20
На Рахівщині попрощаються з Василем Бочкором, який майже рік вважався зниклим безвісти
09:02
На Берегівщині чоловік підпалив 10-річного сина співмешканки, хлопчик помер
08:34
На Закарпатті розпочався сезон шашликів. У скільки обходиться відпочинок на природі
17:32
Міноборони запустило е-чергу в ТЦК
16:55
Всі новини