ko.net.ua

Протягом доби на Закарпатті поліція задокументувала 3 нетверезих водіїв

В Ужгородському, Берегівському та Хустському районах працівники груп реагування патрульної поліції зупинили трьох водіїв, які керували транспортними засобами напідпитку. На всіх порушників складено адмінматеріали

Вчора, 28 лютого, в місті Чоп поліцейські Ужгородського відділення поліції зупинили водія автомобіля «Opel Astra». Місцевий мешканець їхав з неосвітленим номерним знаком. Крім того, коли водій побачив службову машину, розпочав втечу. Працівники поліції наздогнали порушника. Під час спілкування правоохоронці помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Проте від медосвідчення в присутності двох свідків чоловік відмовився. Крім того, виявилося, що він не мав водійського посвідчення і вже був відсторонений від керування. На чопівця склали відповідні адмінматеріали та наклали штраф.

Працівники поліції Хуста задокументували порушення правил безпеки дорожнього руху в райцентрі. Житель села Рокосово Хустського району керував автомобілем «Mercedes Vito», виконуючи незрозумілі маневри. Після проходження медосвідчення в лікарні, виявилося, що в крові водія було 2,4 проміле алкоголю. Працівники поліції склали на порушника без водійських прав два адмінматеріали.

У селі Великі Береги Берегівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили місцевого мешканця, який, керуючи автомобілем «ВАЗ 2121», знехтував знаком «STOP» і продовжував рух. Поліцейські наздогнали порушника. Виявилося, що чоловік керував автомобілем напідпитку і без водійського посвідчення.

Усі складені адмінматеріали буде передано до суду, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.