ko.net.ua

Двох п’яних водіїв незареєстрованих мотоциклів затримали на Закарпатті

На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи

Уночі в Колочаві на Міжгірщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки мотоцикл марки «Кауо» без номерного знака. За кермом незареєстрованого транспортного засобу перебував молодий місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік також не має водійського посвідчення.

Драгер виявив у водія 1,73 проміле алкоголю. На нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Другий мотоцикліст попався пізно ввечері в селі Холмці на Ужгородщині. Там працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки незареєстрований мотоцикл марки «Dеltа», яким керував без водійського посвідчення і в стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Чоловік визнав, що вживав алкогольні напої, але від проходження медосвідування відмовився. На нього в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.