ko.net.ua

Неподалік Чопа прикордонники затримали крадіїв кабелю

Учора по обіді прикордонникам відділу «Тиса» вдалося попередити протиправні дії наших співвітчизників, які намагалися поцупити підземний кабель неподалік кордону.

Під час несення служби у залізничному пункті пропуску «Чоп (Дружба) » прикордонний наряд помітив декількох осіб, що перебували неподалік перекидного містка. Пильний військовий звернув увагу на те, що невідомі мають при собі інструменти та порпаються у землі. Прикордонник доповів про інцидент на відділ, і на допомогу йому було вислано групу реагування.

Помітивши прикордонників, двоє невідомих вдалися до втечі. Група реагування зупинила двох інших, які разом з утікачами викопували ящик з кабелем. Затримані не мали при собі жодних документів. Вони визнали, що мали на меті викопати з землі кабель з метою його подальшого збуту.

Правопорушників доставили у відділення «Чоп» та притягнули до адміністративної відповідальності за ст.202 КУпАП «Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду – виїзду». Про виявлене правопорушення прикордонники повідомили співробітників Нацполіції. Після складання процесуальних документів затримані вибули з підрозділу у супроводі слідчо-оперативної групи, інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.