51057
18:07 14.022019

У родині на Закарпатті ґвалтують прийомних дітей. ВІДЕО

Події 2434

Служба у справах дітей не хоче вирішувати цю проблему

У прийомній сім’ї на Закарпатті тривалий час від рук педофіла страждали діти. Старший син цього навіть не приховував: хвалився, що роками ґвалтує молодших сестер. Про це інформують “Вікна-новини”.

Виявилося, що в родині давно панувало свавілля: два роки тому одного з прийомних дітей повернули до притулку, він був побитий до напівсмерті. “Мама била мене залізною пряжкою, заклеювала рот скотчем і не давала їсти”, – розповів хлопчик. А прийомну дівчинку опікунка просто повернула назад в заклад, звідки і взяла.

У маленького хлопчика серйозні опіки на спині. Виявляється, прийомна мати катувала його розпеченою ложкою. Тому лікарі були змушені втрутитися і зробити пересадку шкіри.

Сусіди розповідали, що рідні та прийомні діти в цій родині були на різних правах: перші грали і смачно їли. Другі ж були весь час покарані. Ну а нещодавно старший син хвалився у соцмережах, що ґвалтував прийомних сестер, причому неодноразово.

Волонтери поки що відмовляються коментувати ситуацію, кажуть, що доказів недостатньо. А в службу у справах дітей звертатися не радять, кажуть, що там допомагати не будуть.

“Вони не бачать проблем у цій родині. Вони закривають очі на все. Вони не бачили проблем в 2016 році, коли дитина була побита. Сказали, що впав зі сходів. Коли приходять з перевірками, у Наталії завжди все чисто, наготовлено, діти малюють красивими кольорами малюнки”, – каже волонтер Антоніна Галайда.

Журналіст-розслідувач Іван Ладжун вважає, що сім’я нелюдів просто має з цього додаткові переваги: не платить за комунальні та отримує гроші на утримання дітей. На даний момент волонтери намагаються зібрати якомога більше доказів, щоб позбавити дітей від муки.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах