50694
17:09 7.022019

У США затримали мешканця Виноградівщини, який втік з України

Події 2074

Цей чоловік у червні 2015 року у місті Виноградів скоїв дорожньо-транспортну пригоду. Як повiдомляє вiддiл комунiкацiї полiцiї Закарпатської областi, правоохоронцi Головного управлiння Нацiональної полiцiї Закарпатської областi, спiльно з iнтерполом, затримали жителя Виноградiвщини, який 2,5 роки перебував у мiжнародному розшуку за скоєння ДТП, в якiй загинула дитина.

“Слiдчi вiддiлу розслiдування злочинiв у сферi транспорту слiдчого управлiння спiльно з працiвниками карного розшуку полiцiї Закарпаття, вiддiлу iнтерполу та бiйцями спецпiдроздiлу КОРД затримали 31-рiчного жителя селища Королево, який перебував у мiжнародному розшуку за скоєння кримiнального правопорушення, передбаченого частиною 2 статтi 286 ККУ (порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпiлого)”, – йдеться у повiдомленнi.

Цей чоловiк у червнi 2015 року у мiстi Виноградово скоїв дорожньо-транспортну пригоду. Будучи за кермом автомобiля OPEL Combo, водiй виїхав на смугу зустрiчну руху, внаслiдок чого допустив зiткнення iз автомобiлем «Mercedes-Benz-Sprinter» пiд керуванням мешканця села Вишково Хустського району.

Вiд удару «Mercedes-Benz-Sprinter»  перекинувся на дах. Внаслiдок автопригоди травми отримали водiй, його дружина та син. 7-рiчний хлопчик, в наслiдок отриманих травм, того ж дня, помер в лiкарнi.

Винуватець автопригоди пiсля скоєння ДТП зник. В ходi розслiдування цiєї справи було встановлено, що чоловiк вилетiв до країни Сполучених Штатiв Америки, його оголосили у мiжнародний розшук. Чоловiка затримала американська полiцiя, яка повiдомила про депортацiю українських колег.

На пiдставi ухвали слiдчого суддi чоловiка затримали у аеропорту Бориспiль. Виноградiвський районний суд обрав чоловiку, пiдозрюваному у злочинi, мiру запобiжного заходу у видi тримання пiд вартою з правом внесення застави. Досудове розслiдування у справi триває. За скоєне фiгуранту справи згiдно санкцiї статтi загрожує позбавлення волi строком до восьми рокiв з позбавленням права керувати транспортним засобом.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах