50465
09:51 4.022019

Через справу, пов’язану з арештом ужгородської «Корони», звільнили… працівників ЦНАПу

Події 1677

У четвер, 31 січня, Ужгородський міськрайонний суд своїм рішенням відсторонив реєстраторів Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) Ужгородської міської ради Тетяну Мага та Оксану Цоклан від виконання службових обов’язків.

Відстороненню передувало вручення повідомлень про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень Тетяні Мага і Оксані Цоклан.

Інформацію про це в правоохоронних органах Закарпаття не оприлюднюють начебто в інтересах досудового розслідування. Однак, як стверджують джерела Закарпаття онлайн, йдеться швидше про намагання корупційної системи, яку налагодив за сприяння та участі керівництва правоохоронних органів депутат Іван Волошин, “зам’яти” справу.

За інформацією Закарпаття онлайн, начальник відділу реєстрації речових прав та їх обтяжень Виконавчого комітету Ужгородської міської ради Тетяна Мага підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 382 Кримінального кодексу України, тобто умисному невиконанні службовою особою рішення суду, що набрало законної сили.

Як стало відомо, Т.Мага в умисно не виконала ухвалу слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду про накладення арешту на об’єкт нерухомого майна – будівлю незавершеного будівництва комплексу “Корона” на площі Театральній в Ужгороді, який передбачав заборону використовувати, відчужувати, розпоряджатися будь-яким чином нерухомим майном цього об’єкту.

Як керівник, до цих своїх незаконних дій Т.Мага залучила свою підлеглу, заступника начальника вказаного відділу, державного реєстратора Оксану Цоклан.

Незаконні дії вказаних осіб дали можливість нотаріусу Марині Балаж зареєструвати відчуження двох арештованих об’єктів комплексу “Корона” на користь тещі та матері Івана Волошина.

Раніше, в ужгородського приватного нотаріуса Марини Балаж пройшли обшуки. Їх за ухвалою суду провели слідчі Головного слідчого управління МВС України.

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах