5009
12:27 7.072016

Закарпатські прикордонники пострілами затримали українця-нелегала. ФОТО

Події 1295

Паладь ура┐нець

Учора ввечері прикордонники Чопського загону припинили спробу незаконного перетину державного кордону громадянином України, повідомила «Карпатському об’єктиву» прес-служба Чопського прикордонного загону.

В ході патрулювання прикордонний наряд відділу «Паладь Комарівці» помітив невідому особу, яка намагалась перелізти через загороджувальний паркан. Не гаючи часу, правоохоронці в кількості двох військовослужбовців здійснили спробу затримати порушника власними силами. Однак, помітивши правоохоронців, чоловік вдався до втечі. Під час переслідування правопорушника, правоохоронцями було здійснено 2 попереджувальних постріли вгору з 9 –мм. ПМ, та ще 7 пострілів з СПШ для освітлення місцевості. Відтак, в 200 м. від лінії державного кордону, прикордонний наряд затримав чоловіка, коли той вдруге намагався подолати загороджувальний паркан. Невідомий виявився громадянином України.

Наразі чоловіка доставлено до відділу прикордонної служби для складання адміністративно-процесуальних документів за спробу порушення державного кордону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах