49454
14:29 14.012019

У Берегівському, Рахівському та Міжгірському районах поліція затримала п’яних водіїв

Події 1640

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Берегівському, Рахівському, Міжгірському районах.

У Берегові вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Gоlf» іноземної реєстрації, на якому не працював поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував місцевий житель в неадекватному стані. Правоохоронці запідозрили, що молодий чоловік перебуває в стані наркотичного сп’яніння. Водія доставили до лікарні, але там він відмовився проходити необхідний аналіз. У присутності двох свідків на правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Лазещина Рахівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не працювали габарити освітлення. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

У селі Негровець Міжгірського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «ВАЗ-2108», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті триває підготовка населення до національного спротиву
17:01
Відкриту музично-теоретичну олімпіаду ім. Надії Затіної вдруге провели в Ужгороді
16:34
Завдяки латвійській підтримці поранені українські бійці проходять реабілітацію
16:18
В Ужгороді відзначили Всесвітній день Червоного Хреста та Червоного Півмісяця
16:03
На Закарпатті гості посварилися з нареченим і пішли коліями до Словаччини
15:48
Вихованці угорськомовних навчальних закладів Мукачева підготували концерт до Дня матері
15:34
Ужгородські «Карпати» закріпилися на другій позиції 
15:22
На території Углянської сільської ради ліквідовано стихійне сміттєзвалище
15:07
Чемпіонат Мукачівщини з футболу: результати ігор 5-го туру
14:51
На Закарпатті судитимуть експосадовців комунального підприємства, які незаконно привласнили понад 1 млн грн бюджетних коштів при ремонті доріг
14:09
Всі новини