ko.net.ua

Поліцією Закарпаття розкрито кілька злочинів

Поліцейські трьох райцентрів області розкрили майнові злочини, скоєні на Перечинщині, Міжгірщині та Берегівщини.

Крадіжку велосипеду розкрили також правоохоронці Перечинського відділення. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили, що крадіжку скоїв 33-річний раніше судимий мешканець Порошково. Речовий доказ вилучено, триває слідство.

У селищі Міжгір‘я місцеві поліцейські викрили осіб, причетних до крадіжки з трактора двох акумуляторних батарей. Причетними до злочину виявилися двоє місцевих студентів 16-ти та 17- ти років. Автозапчастини, які фігуранти справи мали намір продати вилучили, слідство у справі триває.

Правоохоронці Берегівського відділу поліції розкрили пограбування на жителя села Яноші. 23- річний берегівець разом зі своїм знайомим відібрали в чоловіка мобільний телефон та 1700 гривень. Слідство у справі триває.

За даними фактами скоєних правопорушень в відділеннях поліції відкриті кримінальні провадження за статтями 185 та 186 Кримінального кодексу України, в рамках яких слідчі встановлять всі подробиці скоєних правопорушень та перевірять підозрюваних на причетність до скоєння інших майнових злочинів, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.