47405
16:45 24.112018

Контрабандистам на Закарпатті стане непереливки

Події 1418

Як повідомляє Держприкордонслужба, Україна посилила охорону кордону з Румунією, довжина якого складає 613,8, третина з якого – у Закарпатській області.

“До посилення також залучено підрозділи мобільного загону “ДОЗОР”, кілька прикордонних комендатур і кінологи зі службовими собаками. Дані сили ущільнять держкордон, щоб максимально протидіяти всім протиправним діям локалізації обстановки. Прикордонники екіпіровані усіма необхідними сучасними засобами та спецтехнікою”, – заявили в Держприкордонслужбі.

Стало відомо, що 23 листопада у Чернівецькій області в населених пунктах Сторожинецького району міжвідомча група у складі співробітників оперативно-розшукових підрозділів і внутрішньої безпеки Західного регіонального управління Держприкордонслужби, співробітників військової прокуратури Західного регіону, Нацполіціі, СБУ і ДФС за підтримки спецназу провела обшуки в 22 житлових приміщеннях, власники яких можуть бути причетні до незаконного переміщення сигарет через держкордон.

Спецоперації проводилися в рамках кримінального провадження. В ході обшуків були вилучені ящики з тютюновими виробами, мобільні телефони, радіомодуль управління квадракоптером, зброю та прилад нічного бачення.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах