ko.net.ua

Мукачівку обікрали на 21 тисячу гривень

Раніше кілька разів судима молодиця на шлях виправлення не стала, навпаки – вдалася до нових злочинів. Вона прийшла в оселю мешканки Мукачева і обчистила її.

У судовому засіданні свою вину визнала та пояснила, що 31 січня 2018 року після обіду ходила вулицями міста і просила в людей продукти харчування.

«Коли підійшла до того будинку, побачила, що хвіртка відкрита, тому зайшла на подвір’я, постукала в двері, однак ніхто не вийшов, – пояснила жінка. – Потім побачила ключ від дверей, відчинила і почала гукати господиню. Не відгукнувся ніхто. Я вирішила зайти до хати. Там побачила скриньку, у якій знайшла золоті прикраси. Вони мені сподобалися, тож я їх забрала. Пішла з ними на ринок і продала золоті каблучки за 2500 гривень. Відтак поїхала в Ужгород. За отримані гроші купила продукти та ліки для дітей, оскільки ніякої грошової допомоги на їхнє утримання не одержую. Діти проживають разом зі мною, перебувають на моєму утриманні, оскільки чоловік знаходиться у в’язниці».

У скоєному молодиця каялась, запевняла, що шкодує про вчинене, обіцяла більше не вдаватися до злочинів і просила суворо її не карати, стверджувала, що всі збитки відшкодує.

Оскільки на її утриманні справді перебувають троє неповнолітніх дітей, суд призначив закарпатці покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі, але від перебування за ґратами жінку звільнив, призначивши їй іспитовий термін до досягнення меншою дитиною семирічного віку.

Михайло СОЙМА, газета «Неділя Закарпатські новини»