46559
15:10 8.112018

З мукачівського театру виселять підприємця, який займає комунальне майно без договору

Події 1642

Наразі тривають судові процеси за позовом Відділу культури виконавчого комітету Мукачівської міської ради до фізичної особи-підприємця Ревицького Ю.Ю. з приводу безпідставності використання вказаною особою приміщень комунальної власності територіальної громади міста Мукачева, що знаходяться за адресою Закарпатська обл., м. Мукачева, площа Кирила і Мефодія, 1.

Підставою звернення з вказаним позовом до суду є факт неукладення договору оренди 2017 року в силу відповідних норм Цивільного кодексу України та невиконання фізичною особою-підприємцем Ревицьким Ю.Ю. рішення Мукачівської міської ради від 26.07.2018 року № 1093 «Про користування приміщенням комунальної власності» щодо зобов’язання останнього звільнити зазначені приміщення, які займаються ним без належної правової підстави.

Одночасно з цим дії Ревицького Ю.Ю. щодо не допуску уповноваженого представника власника до приміщень комунальної власності є протиправними та такими, що порушують встановлені Цивільним кодексом України правомочності права власності.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах