ko.net.ua

У Перечині біля Білого дому сталася ДТП. ФОТО

Сьогодні, 02 листопада близько 16 години, на площі Народній у Перечині сталася ДТП. Два транспортні засоби – сірий Ланос на українських номерах та Фольксваген на словацьких –  зіткнулися біля Білого дому. У цій адмінбудівлі знаходиться  міська рада, районна рада та районна адміністрація.

Кореспондент «Карпатського об’єктива» була на місці ДТП о 16.35. Поліцейські оформляли протоколи, один фотографував пошкоджені транспортні засоби, місце аварії.  До нього і звернулася прокоментувати. Страж порядку сердито відмовив, аргументуючи тим, що він «при виконанні службових обов’язків і не може все кинути і мені коментувати». По коментар порадив звернутися до прес-служби поліції.

Перечинець Олександр прийшов на місце аварії за десять хвилин. Ось що він розповів кореспонденту «КО»:

– Був на засіданні робочої групи в залі засідань районної ради, де розглядалося питання щодо впливу діяльності Перечинського лісохімкомбінату на навколишнє середовище. Пішов додому попити каву, бо живу через дорогу. Повернувся за декілька хвилин і побачив два пошкоджені транспорті засоби та поліцейських, які оформляли ДТП.

У Ланоса правий бік пошкоджений, а у Фольксвагена розбитий перед. За попередньою інформацією, потерпілих нема. З’ясувати причину ДТП не вдалося.

Тетяна Грицищук, фото автора