ko.net.ua

ДТП в Мукачеві: поліцейський врізався у бордюр

Водій авто “Ford Fiesta” не впорався із керуванням та допустив наїзд на перешкоду (бордюр).

У ніч із 31 жовтня на 1 листопада у мікрорайоні Росвигово, що в Мукачеві, сталася аварія. ДТП трапилася на вулиці Данила Галицького близько опівночі.

Як стало відомо “PMG.ua”, за кермом легковика був працівник правоохоронних органів, а саме слідчий Мукачівського відділу поліції ГУ НП в Закарпатській області. Цю інформацію підтвердили у міськвідділку поліції. Внаслідок ДТП ніхто не постраждав. Пошкоджень зазнало лише авто.

На винуватця ДТП склали адміністративні матеріали за статтею 124 КУпАП – порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів. “Наразі призначена службова перевірка”, – зазначила речниця Мукачівського відділу поліції Наталія Машіко.

Крім того, як повідомили в УПП Закарпатської області, на водія також склали адміністративні матеріали за статтею 130 КУпАП й відсторонили його від подальшого керування автомобілем, адже у нього інспектори помітили характерні ознаки алкогольного сп’яніння. Проте від проходження огляду слідчий відмовився у присутності двох свідків. Але цю інформацію у Мукачівському міськвідділі поліції ні підтвердили, ні спростували. Зазначили, що призначені експертизи.