45763
11:07 24.102018

Мукачівське тріо пограбувало чоловіка

Події 2026

Нещодавно на лінію «102» надійшло повідомлення від 58-річного мешканця Мукачева про те, що на нього напали невідомі, серед яких дві жінки, і викрали барсетку з грошима і документами.

image 23

Потерпілий звернувся у патрульну поліцію 22 жовтня приблизно о 22 годині.

Працівники патрульної поліції спільно з правоохоронцями слідчо-оперативної групи Мукачева встановили і затримали трьох осіб, які напали на місцевого мешканця і пограбували його. За фактом грабежу, поєднаного з насильством, у поліції розпочали слідство.

На пошуки осіб, причетних до вчиненого, були орієнтовані правоохоронці Мукачівського відділу та патрульної поліції. Менш ніж за годину місцевих мешканців поліцейські встановили і затримали. Ними виявились вже судимі жителі міста, віком 20, 24 та 40 років.

image2310

Потерпілого 58-річного чоловіка із забоями голови доставили до міської лікарні. Викрадені речі – мобільний телефон, барсетку з документами поліцейські вилучили.

За фактом відкритого викрадення чужого майна, поєднаного з насильством, у поліції розпочали слідство, передбачене частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Зараз вирішують питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваним, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах