4459
16:09 28.062016

Закарпатські прикордонники затримали нелегалів та контрабандистів

Події 1804

prykordonУчора у результаті оперативної взаємодії співробітників Держприкордонслужби України із правоохоронними органами Польщі, Румунії та Угорщини вдалося запобігти низці протиправних дій на державному кордоні.

Так, учора під час моніторингу ділянки відповідальності прикордонники відділу «Лужанка» Мукачівського загону виявили ознаки незаконного перетину державного кордону. З метою затримання порушників відразу було проінформовано угорських колег та спільно організовано пошукові заходи по обидва боки кордону. Як результат, правоохоронці затримали 5 громадян Афганістану, які намагалися незаконним шляхом потрапити до країн ЄС, – зазначає Держприкордонслужба України.

Ще двох осіб з пакунками виявив прикордонний наряд відділу «Великий Бичків» Мукачівського загону. Невідомі намагалися перемістити через кордон тютюнову контрабанду, але зрозумівши, що їх викрили охоронці кордону відразу кинули пакунок із сигаретами та вдалися до втечі. По даному факту відразу прикордонники проінформували румунських колег та організували взаємодію. Згодом група реагування, неподалік від р. Тиса, затримала громадянина України, який ймовірно причетний до протиправної діяльності.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах