43829
16:03 20.092018

В Ужгороді взяли під варту грабіжників, які викрали 150 тис. дол. США

Події 2739

i094292За процесуальним керівництвом прокуратури області взято під варту двох раніше судимих підозрюваних у декількох грабежах у м.Ужгороді, які викрали 150 тис. доларів США.

Так, в січні та лютому цього року, підозрюваними разом з невстановленими особами було здійснено біля помешкань сплановані напади на потерпілих з метою заволодіння грошовими коштами.

Дії підозрюваних кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 186 КК України – грабіж, вчинений в особливо великих розмірах або організованою групою.

Досудове розслідування у даному кримінальному провадженні здійснюється слідчими СУ ГУНП в Закарпатській області за процесуальним керівництвом прокуратури області. Судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Довідково:

Згідно санкції даної статті, підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від восьми до тринадцяти років із конфіскацією майна.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах